Optredens KOKO CHERRY bij TV Seghwaert

Zoetermeer - Op zondagmiddag 9 februari a.s. treedt bij Tennisvereniging Seghwaert de band Koko Cherry op. Ze speelt om 12.45, 14.15 en 15.45 uur, telkens ongeveer 30 minuten. Aansluitend aan de laatste sessie is er een afterparty. De optredens vinden plaats in het kader van het landelijke culturele evenement ‘Gluren bij de buren’.

Koko Cherry is een nieuwe formatie, grotendeels afkomstig van de succesvolle coverband The Greyhounds. Ook Koko Cherry is een band die de muziek van de jaren 60 en 70 doet herbeleven. Ze schuwt het overigens niet om zo nu en dan een uitstapje te maken naar de wat meer hedendaagse muziek.
Koko Cherry bestaat uit vijf personen. Zangeres Cerise wordt begeleid door vier zeer ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek. Hun ervaring gaat terug tot de jaren 60. Een aantal bandleden speelde toen al in allerlei bandjes. Zij weten dus hoe de muziek uit die tijd klinkt en hoe je deze muziek moet vertolken.
Het repertoire van de band is zeer gevarieerd maar altijd luisterbaar en dansbaar. Het omvat onder andere nummers van Elvis Presley, Beatles, Chuck Berry, Etta James, Bette Midler, Fleedwood Mac, Moody blues, Ilse de Lange, Carly Simon, Carol Emerald, Vaya con Dios, Pointer Sisters, Linda Rondstadt en nog veel meer.

De toegang is uiteraard gratis, evenals de koffie en thee. Overige consumpties zijn uitsluitend per pin te betalen! Tennisvereniging Seghwaert vindt u in het Van Tuyllpark aan de Van der Hagenstraat 13 in Zoetermeer, nabij het voormalige zwembad ‘Het Keerpunt’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden