Mamacafe Zoetermeer: heupdragen met je baby

Zoetermeer - Op dinsdag 4 februari is er weer een nieuwe editie van Mamacafe Zoetermeer. Deze editie staat in het teken van heupdragen! Want was is er nou fijner dan je kindje dichtbij je te dragen. Niet alleen voelt je kindje zich veilig en geliefd, ook heb je zelf je handen vrij! Buikdragen zien we veel, maar wanneer je kindje de leeftijd bereikt dat het wat meer wil rondkijken is dragen op de heup een goede optie.
Suzanne en Maaike, oprichtsters van het MamaCafé, zijn beiden ook draagconsulent.
'Wij zullen jullie leren heupdragen met een ringsling of een (lange) geweven doek. Heupdragen kan al vrij snel na de geboorte, mits je dit op de juiste manier doet. Vooral voor kindjes van een aantal maanden oud, kan heupdragen een uitkomst bieden, als je kindje nieuwsgieriger wordt naar de wereld om hem heen en graag mee wil kijken.'
Mocht je zelf een draagdoek hebben of ringsling, neem deze dan vooral mee. Wij zullen zelf ook het e.e.a meenemen aan doeken en ringslings. Er zullen een aantal poppen aanwezig zijn om te gebruiken, maar uiteraard kan dit ook met je eigen kindje.
Tevens zal er een lactatiekundige IBCLC aanwezig zijn voor vragen en advies omtrent borstvoeding voor hen die daar behoefte aan hebben.
Het MamaCafé vindt plaats in de Zoetelaar, van 9.30 -11.30 uur.
Toegang is gratis, consumptie verplicht.
www.mamacafezoetermeer.nl

www.facebook.com/mamacafezoetermeer

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden