Foto:

Escaperoom bij studiekeuze HBO-ICT

Zoetermeer - 'Is een toekomst in ICT iets voor jou?' Tijdens de studiekeuze-informatieavond bij het Picasso Lyceum, op maandag 20 januari aanstaande, krijgen Zoetermeerse scholieren de kans dit te testen in een mobiele escaperoom. Welk team lost het snelst de cyber security-opgave op?

Wie zich wil ontwikkelen op het gebied van ICT hoeft niet ver van huis te gaan. De opleiding HBO-ICT van De Haagse Hogeschool in de Dutch Innovation Factory (DIF) in Zoetermeer biedt bovendien een unieke combinatie van leren en studeren.

Sandra van Steenvelt van de Faculteit IT & Design vertelt: "De escaperoom past goed bij onze nieuwe onderwijsvorm. Waarin ontdekken, maken en ondernemen de centrale elementen zijn. Onze tweedejaars developers hebben vorig jaar puzzels gemaakt voor de cyber security-escaperoom die straks voor het Picasso staat."

De mobiele cyber security-escaperoom is gebouwd in een echte geldtransportwagen, die bij het Picasso Lyceum in Zoetermeer wordt geparkeerd. Scholieren krijgen in teams de opgave om eruit te ontsnappen. De leden van het snelste team winnen een prijs. Ook meedoen? Meld je aan, want het aantal deelnemers is gelimiteerd. Kijk op facebook.com/hboict.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden