Foto:

Voedselbank zoekt chauffeurs en bijrijders

ZOETERMEER – Stichting Voedselbank Haaglanden zoekt vrijwilligers (chauffeurs en bijrijders) die op dinsdag en/of woensdag voedselpakketten in Den Haag op willen halen en naar de uitgiftepunten in Zoetermeer willen brengen.

Elke dinsdag en woensdag maken een chauffeur en twee bijrijders twee ritten in een BE-combinatie om voedselpakketten op te halen bij het distributiecentrum van Voedselbank Haaglanden aan de Boomaweg 101 in Den Haag en naar Zoetermeer te brengen. De BE-combinatie wordt hiervoor beschikbaar gesteld door een Zoetermeerse firma. De bijrijders helpen bij het laden en lossen van de kratten.

Voedselbank Haaglanden werkt uitsluitend met vrijwilligers. Ook koopt de voedselbank geen producten in. Alle artikelen in de voedselpakketten zijn geschonken door gulle bedrijven en particulieren.

Wekelijks voorziet Voedselbank Haaglanden ruim 1850 huishoudens in Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag van een voedselpakket. Wie tijdelijk niet voldoende geld heeft om zelf dagelijks een maaltijd op tafel te zetten, kan zich bij de voedselbank aanmelden via bijvoorbeeld een schuldhulpmaatje, een diaconie of de gemeente.

Kijk op www.voedselbankhaaglanden.nl voor meer informatie of mail naar Ronald Spaan, spaanronald@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden