Tweede kleuterklas op IKC Het Plankier

Zoetermeer - Na de kerstvakantie is basisschool IKC Het Plankier, in de wijk de Leyens, gestart met een tweede kleuterklas. Tot voorkort was er op de school 1 kleuterklas (groep 1/2) aanwezig. Nu er ruimte is voor uitbreiding, zijn er twee kleinere kleuterklassen (groep 1/2A en 1/2B) aanwezig op de basisschool.

Wennen in groep 1/2B

Voor de kerstvakantie was er een wenmiddag georganiseerd. De kinderen die in groep 1/2A zaten en na de vakantie naar 1/2B zouden gaan, konden op deze middag alvast het nieuwe lokaal zien en de nieuwe juffen ontmoeten. Ook zijn de nieuwe kinderen die na de kerstvakantie op school zouden starten uitgenodigd voor dit wenmoment.

Proosten op de nieuwe klas

Voor de kinderen van de nieuwe groep 1/2B was het maandag 6 januari een spannende dag. Niet alleen moesten zij weer even wennen op school zo na de kerstvakantie, ook kwamen zij in de nieuwe groep 1/2B. Gelukkig was de spanning snel verdwenen en was iedereen gewend aan de nieuwe klas. De juffen hebben samen met de klas geproost op de nieuwe klas. Dat het een mooi schooljaar mag gaan worden!

Rondleiding op school

Mocht u op zoek zijn naar een leuke, kleinschalige basisschool voor uw zoon/dochter dan bent u altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. U kunt ons altijd bellen via 079-3460047 of mailen via plankier@opoz.nl om een afspraak te maken. De directie zal u een rondleiding geven door de school, informatie geven en eventuele vragen beantwoorden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden