Alle jubilarissen
Alle jubilarissen (Foto: Sandra Reumer)

Feestelijke opening jubileumjaar Benthuizer TennisClub

Zoetermeer - Op zondag 5 januari j.l. is het jubileumjaar van de Benthuizer Tennisclub voorafgaand aan het Nieuwjaarstoernooi feestelijk geopend.
BTC is 50 jaar geleden, op 10 september 1970 opgericht en dat gaat de tennisvereniging uit Benthuizen dit jaar groots vieren.
6 leden van BTC, Rifka Krol, Sharida Imamdi, Mark Bijsterbosch, Paul Voorduin, Arthur Peeman en Xander Priem worden ook het komend jaar 50.
De jubileumcommissie had de jubilarissen maar ook Arnold van der Zwet en Matty van Houten (leden van het eerste uur) uitgenodigd om bij de opening van het jubileumjaar aanwezig te zijn.
Ook aan de jeugd was gedacht!
De twee jongste leden van BTC, Femke Uitenbroek en Lars van der Meer waren er ook bij.
Uit handen van voorzitter Aad Arens kregen de jubilarissen, Arnold, Femke en Lars een leuk “tennis”cadeau en voor Matty was er een bloemetje.

Daarna gingen Rifka, Sharida, Mark, Paul, Arthur, Xander en Arnold de baan op, om geheel in stijl, met houten rackets een aantal rallys te slaan om zo ons jubileumjaar te openen!!!

Het bestuur van BTC zal ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum op donderdag 10 september 2020 een receptie houden voor genodigden.
Op zaterdag 12 september 2020 pakt de vereniging groots uit met een feestdag voor al haar leden.

Nieuwjaarstoernooi BTC

Nadat er geproost was op een voor de Benthuizer Tennis Club bijzonder aankomend jaar, (BTC bestaat dit jaar 50 jaar) ging het Nieuwjaarstoernooi van start.
16 koppels speelden onder goede weersomstandigheden leuke en spannende wedstrijdjes van 20 minuten.

Tijdens de prijsuitreiking was er voor elk koppel een lekkere prijs, chocolade(melk), oliebollenmix....maar de mooiste prijs ging met Sebastiaan en Reinier Vollenga mee naar huis.
De wisselbeker mag bij Sebastiaan en Reinier een jaar op de schoorsteenmantel staan!!!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden