Live-show Symphonic Rock Night eerder dit theaterseizoen.
Live-show Symphonic Rock Night eerder dit theaterseizoen. (Foto: Luuk Braun)

Symphonic Rock Night terug in Stadstheater

Zoetermeer - De veelgeprezen theatershow Symphonic Rock Night keert op zaterdag 29 februari 2020 met een nieuwe show terug in de schouwburg van Zoetermeer. In 2019 sloot de band de eerste Nederlandse theatertournee af op 6 april, in een stijf uitverkocht Stadstheater. Er zijn voor de nieuwe show ‘The Second Chapter’ nog wel wat kaarten.

De 2,5 uur durende voorstelling Symphonic Rock Night is dé toonaangevende muziekshow in de Nederlandse schouwburgen. Het theaterconcert, dat door pers en publiek met lof is toegezwaaid, trekt volle zalen. De meestal uitverkochte shows worden daarnaast hoog gewaardeerd. In een reactiebox die na afloop in de foyers staat, is het gemiddelde rapportcijfer dit seizoen tot nu toe 8,9.

Second Chapter

Met een splinternieuwe show zorgt de 9-koppige rockband voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘Crime of the Century’ van Supertramp en ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin. ,,Het is een spektakel van 2,5 uur waar je als van bij moet zijn geweest’’, zegt drummer Tim de Jong. ,,Met daarbij ook een schitterende licht- en videoshow.”

Symphonic Rock Night staat dit seizoen geprogrammeerd in vele Nederlandse schouwburgen. Delftenaar Luuk Braun is oprichter en uitvoerend producent. Hij zegt: ,,De afgelopen tijd stonden we ook in het al maanden uitverkochte theater van Naaldwijk en de grote schouwburgen in Almelo, Deventer en Hengelo. De nieuwe show is erg enthousiast ontvangen. Ons gastenboek ontploft. Met dank aan onze zeer professionele, goed opgeleide muzikanten. Die het best lastige materiaal van bands als Yes, Genesis, Rush, Earth and Fire, Focus en Solution volledig en perfect ingestudeerd.”

Meer info: www.symphonicrocknight.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden