Foto:

Contracten Ger Fens en Fred van Dokkum ondertekend bij SV Oosterheem

Zoetermeer - Gisteren zijn tijdens een feestelijke oudejaarsborrel bij SV Oosterheem de contacten met Ger Fens en Fred van Dokkum ondertekend. Ger Fens treedt hiermee officieel in functie van SV Oosterheem als hoofdtrainer. Fred van Dokkum wordt technisch coördinator. Beide contracten zijn ondertekend voor de duur van in ieder geval 6 maanden, maar de intentie van alle partijen is om de samenwerking langer te laten duren en hier ook voor de lange termijn een succes van te maken. Ook Jhonny Fens was bij de contractondertekeningen aanwezig. Hij wordt per 1 januari 2020 de nieuwe verzorger van de zaterdag 1.

Ger Fens zal zich als hoofdtrainer volledig focussen op de zaterdag 1. Met zijn staat van dienst heeft de club een liefhebber in huis gehaald met een fantastische staat van dienst en een schat aan ervaring.

Fred van Dokkum zal zich in zijn nieuwe rol als technisch coördinator onder andere gaan focussen op de begeleiding van de jeugd naar de senioren. Hierbij wordt niet uitsluitend aandacht besteed aan spelers die in aanmerking komen voor de selectie, maar juist ook dat deel dat als recreatieve speler doorgaat. Het zou mooi zijn wanneer SV Oosterheem over vier of vijf seizoenen minimaal 5 teams hebben die voortgekomen zijn uit de jeugd. Dit zijn immers de échte "SV Oosterhemertjes….".

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden