Foto: Stefan Drukker
Foto: Stefan Drukker (Foto: STEFAN DRUKKER)

Voor 23e keer vuurwerkshow op de Dobbe

Zoetermeer - Wat ooit in 1996 begon als eerste vuurwerkshow van Nederland langs de kade bij Jongerius in de Dorpsstraat, is niet in verhouding met de show en locatie die wij nu al jaren kennen aan de Dobbe-plas. De vuurwerkshow van Van Herwijnen is een begrip geworden voor jong en oud, met de presentatie van de nieuwste collectie siervuurwerkartikelen en als afsluiter een finale die mogelijk gemaakt wordt door Bella Torino, Bella Barista en ZFM.

'Vanaf september komen de mensen ons al vragen wanneer de vuurwerkshow gepland staat' aldus Dennie van Herwijnen, eigenaar van de gelijknamige wandelspeciaalzaak in de Dorpsstraat.

Het geeft aan dat het onder de Zoetermeerders leeft en men hier dus al lang naar uitkijkt.

'Maar ook liefhebbers van buiten Zoetermeer vinden onze vuurwerkshow 'The place to be', want niet alleen het vuurwerk trekt hun aan, ook de fantastische locatie met het water van de Dobbe-plas en de halfronde flat maakt deze locatie zo uniek' vertelt Dennie verder.

'In totaal 28 verschillende artikelen zullen wij maandag 16 december vanaf 20:00 uur afsteken en van deze 28 zijn er 10 artikelen nieuw in ons assortiment. Vooraf kunnen de mensen nog genieten van een oliebol die aangeboden wordt door Jongerius Bakker.' Houd s.v.p. rekening met de situatie dat het parkeerterrein aan de Markt uit veiligheidsoverwegingen is afgezet, waardoor er geen parkeermogelijkheden op het Marktplein zijn. In de directe omgeving bieden de parkeergarages van het Stadshart voldoende vrije parkeerplaatsen en kan er 2 uur lang gratis geparkeerd worden. De parkeergarages aan de Amsterdamstraat en Duitslandlaan zijn de dichtstbijzijnde. Kijk voor meer informatie op www.vuurwerkzoetermeer.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden