Foto:

JEZELF KUNNEN ZIJN IS EEN FEEST!

Volgende week is het Paarse Vrijdag! Paarse Vrijdag is een dag waarop iedereen hun steun voor sekse, gender en seksuele diversiteit kan laten zien door paars te dragen. Mensen die zich onzeker voelen om wie of wat ze zijn, voelen zich dan extra gesteund. De gemeente Zoetermeer, Het COC Haaglanden en de bibliotheek organiseren samen de gratis voorstelling "De Homonologen".

Zoetermeer - Wat houdt het in? De voorstelling Homonologen gaat over die onzekerheid. Wanneer weet je dat je verliefd bent? Hoe vraag je iemand mee uit? Is veilig om uit de kast te komen? Hoe vertel je het aan je vrienden? En aan je ouders? Hoe ga je er als klasgenoot, vriend of familielid mee om als iemand ineens op iemand van hetzelfde geslacht blijkt te vallen? En wat als je het gewoon nog niet weet? Homonologen laat zien dat liefde niet zo voorspelbaar is als we wel eens zouden willen.

Wanneer en Wanneer?

Op vrijdag 13 december zijn er twee gratis voorstellingen. De eerste voorstelling is van 16.00 - 17.30 uur. De tweede voorstelling is van 19.00 - 20.30 uur. Waar? In het Forum, Bibliotheek Zoetermeer. Je kan een gratis kaartje downloaden op www.bibliotheek-zoetermeer.nl Er is beperkt plaats dus vol=vol. Op vertoon van je entreekaart krijg je na afloop een gratis drankje in het Forumcafé.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden