Foto:

Kerstsamenzang Benthuizen.

Vertrouwd & nieuw komen bij elkaar

Muzikale uitdagingen met elkaar aangaan en een laagdrempelig evenement zijn is de insteek van de Kerstsamenzang. Dit lukt al een flink aantal jaar. Door traditionele kerstliederen en moderne kerstmuziek samen te voegen in één programma is het volop genieten! Dorpsgenoten ontmoeten elkaar op de kerstsamenzang en ook uit de directe omgeving komen steeds meer bezoekers op deze avond af. Op D.V. maandag 23 december wordt dit terugkerende evenement weer gehouden.

Benthuizen - De avond begint om 19.30 uur met een inloopconcert van kinderkoor "de Benthuizerzangertjes". Om 20.00 uur gaat het hoofdprogramma verder met het projectkoor "X-Mas Voices"o.l.v. Kees de Bruin en bekende musici die het koor en de samenzang begeleiden. Peter Burger: orgel/synthesizer, Diana Abspoel: hobo, Mark Wester: percussie, Kees de Bruin: piano.

Locatie: Dorpskerk Benthuizen,Dorpsstraat 42. De deuren gaan open om 19.15 uur en de toegang is gratis. Voor de onkosten wordt een collecte gehouden . Na afloop is iedereen van harte welkom in de Bron, het gebouw achter de kerk, voor een kopje warme chocolademelk of koffie/thee.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden