Kom naar uitreiking Bronzen Visdiefje

Zoetermeer - De afgelopen weken hebben bijna 1.000 mensen hun stem uitgebracht op de genomineerden voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2019.

De Muzen, de UITparade, Art-Labs ISK, het JJ Blues & Roots festival, de Oosterkerk Scratch en Jan Dirk van der Burg zijn de zes kanshebbers voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2019.

Dinsdag 10 december is het zover en wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt wie het beeldje ‘het Bronzen Visdiefje’ en de cheque van 1000 euro in ontvangst mag nemen.

De spannende uitreiking zal plaatsvinden op dinsdag 10 december 2019 om 19:30 uur in het CKC. De uitreiking is gratis toegankelijk voor iedereen. De genomineerden zullen zich tijdens de uitreiking presenteren met een optreden of presentatie. Het Bronzen Visdiefje en het prijzengeld zullen worden uitgereikt door wethouder Robin Paalvast. Aansluitend is er de gelegenheid om de winnaar te feliciteren onder het genot van een drankje.

Wegens drukte bij de Kaarsjesavond in de Dorpsstraat adviseert de organisatie waar mogelijk om met de fiets of het OV te komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden