Foto:

De knuffelbejaarde van Nederland is terug in het theater

Zoetermeer - In 2014 verscheen het succesvolle boek Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken. Al snel volgde er een tweede boek, een televisieserie en een theatervoorstelling. Nederland heeft nog geen genoeg van haar favoriete bejaarde want Hendrik Groen is terug in het theater met de voorstelling: Zolang er leven is. Met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat net als bij de vorige Hendrik Groen - voorstelling uit jonge acteurs. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zegt: "in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit".

Extra leuk is, dat in elke voorstelling een koor uit de regio meespeelt in de voorstelling! De zoektocht naar de koren heeft afgelopen zomer plaatsgevonden en bij ons in Zoetermeer speelt het Zoetermeerse koor Attitude mee!
do 9 jan 2020
20.15 uur | prijs: €36.00
www.stadstheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden