Miranda Roeleveld zet zich met haar vrijwilligers graag in voor anderen.
Miranda Roeleveld zet zich met haar vrijwilligers graag in voor anderen. (Foto: Robbert Roos)

Miranda Roeleveld: Ik doe dit werk echt vanuit mijn hart'

Robbert Roos

Vier jaar geleden organiseerde Miranda Roeleveld vanuit de wijkvereniging en in samenwerking met de gemeente Zoetermeer het eerste 'Kinderpretplein'. Het was vanaf het begin een groot succes. Ook dit jaar zal Miranda een kinderfeest organiseren; dit keer bij wijkvereniging Rokkeveen. Het programma bestaat onder andere uit knutselen en de talentenshow 'Zoetermeer 's Got Talent.'

Zoetermeer - "Deze vierde editie van ons kinderkerstevent mag je echt niet missen", vertelt Miranda enthousiast. "We hebben een zeer gevarieerd programma." Naast het kerstknutselen, waarbij de kinderen waxinelichthouders gaan versieren en kerststukjes gaan maken is er ook een heuse talentenshow. "Tijdens Zoetermeer 's Got Talent mogen de kinderen laten zien waar ze goed in zijn. Van zang tot dans. Kinderen tussen de vier en dertien jaar mogen meedoen. Ook kun je op de foto met Spiderman en de Kleine Zeemeermin." Miranda werkt voor het evenement samen met verschillende sponsors. "Zo is er bijvoorbeeld een bloemist die de boeketten voor de winnaars beschikbaar stelt." legt Miranda dankbaar uit. "Zonder sponsors is dit allemaal echt niet mogelijk. "Daarom is er ook een crowdfundingsactie om alles financieel mogelijk te maken." Op de facebookpagina van het Kinderpretplein en de website www.kinderpretplein.nl is alle actuele informatie te vinden. Miranda kijkt ook naar de toekomst. Daarom is ze bezig om de stichting 'Vier het Leven Samen' op te richten. "Ik vind het superleuk om jongeren en ouderen te verbinden. Daarom wil ik nog meer evenementen organiseren die dat mogelijk maken. Met een stichting hebben we daar straks meer mogelijkheden voor." Miranda woont inmiddels dertien jaar in Zoetermeer en is een echt mensenmens. "Ik werk graag met mensen en zet me graag in voor kinderen die het net iets minder hebben. Ik doe de dingen vanuit mijn hart. Als je op zo'n dag die blije gezichten ziet en weet dat je de kinderen een superdag geeft dan kan mijn dag niet meer stuk." Vandaar ook dat Miranda grote dromen heeft. "Volgend jaar is de vijfde editie. Dat zou ik graag willen vieren met een hele feestweek." Maar zover is het nog niet. Eerst kunnen de kinderen zich op 11 december vermaken aan de Prismalaan 34 in de wijk Rokkeveen. "Iedereen is welkom" spreekt Miranda uitnodigend. "Dan gaan we er met z'n allen een fantastische dag van maken."

Programma:
Het Kinderpretplein wordt gehouden op woensdag 11 december van 13.00 tot 17.00 uur aan de Prismalaan 34 in Rokkeveen. Meer informatie is te vinden op: www.kinderpretplein.nl of de facebookpagina van het evenement. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden