Stadshart. (Foto: Unibail-Rodamco)
Stadshart. (Foto: Unibail-Rodamco)

Unibail-Rodamco gaat aanpak Stadshart heroverwegen

Zoetermeer - Unibail- Rodamco dreigt de geplande investeringen in het Stadshart die nog niet zijn vastgelegd te heroverwegen. Met deze reactie komt de eigenaar van het Stadshart na de beslissing van de gemeenteraad om de plannen voor Holland Outlet Mall verder uit te werken.

"Unibail-Rodamco betreurt de uitkomst van het raadsvergadering. Gezien de vele amendementen en moties vragen we ons af hoeveel vertrouwen er nu werkelijk is in dit raadsbesluit. Omdat er zoveel diverse aanpassingen zijn gedaan is het nu nog te vroeg om inhoudelijk op het besluit in te gaan, we gaan het nog bestuderen. Wij houden ons aan de afspraken die wij met de gemeente hebben gemaakt over het Stadshart, maar door dit raadsbesluit zijn wij genoodzaakt de nog geplande investeringen die nog niet zijn vastgelegd in het Stadshart te heroverwegen", aldus Unibail-Rodamco in Vastgoedjournaal. 

Unibail-Rodamco is voor tweederde vastgoedeigenaar van het Stadshart. Samen met de gemeente zijn er allerlei plannen gemaakt voor de opknap van het Stadshart. Zo zijn er al diverse gevels aangepakt. De aanpak van het Stadshart is echter nog lang niet af. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden