Foto: Henk Leentfaar
Foto: Henk Leentfaar (Foto: Henk Leentfaar)

Kom naar de Sint Academie in Oosterheem

Op woensdag 27 november 2019 vindt de Sint Academie plaats in Oosterheem. Een middag vol actieve en leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zo kan je onder andere pakketjes maken, knutselen, speculaaspoppen versieren, een parcours afleggen en nog veel meer leuke dingen! Aan het einde van de middag ontvang je een echt diploma.

Zoetermeer - De Sint Academie zal worden gehouden van 13.00 uur tot 16.00 uur in Sporthal de Oosterpoort in de wijk Oosterheem. Deelname aan de middag kost €1,80 per kind. Kinderen die in het bezit zijn van de Zoetermeerpas betalen voor deze activiteit slechts €0,50. Ouders en/of verzorgers zijn welkom. Voor hen staat er speciaal een lekker kopje koffie/thee en een koekje klaar.

De opbrengsten van de middag gaan naar stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in voor meer dan 61.000 kinderen in Nederland die thuis niet de financiële middelen hebben om hun verjaardag te kunnen vieren. Stichting Jarige Job zorgt voor verjaardagsboxen met hierin alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Deze middag wordt georganiseerd door stichting Piëzo in samenwerking met gemeente Zoetermeer afdeling Sport en Spel en Kern Kinderopvang.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden