Eind januari 2020 zal de band Nederland mogen gaan vertegenwoordigen op de Internationale Blues Challenge in Memphis,. Foto: Bert Lek
Eind januari 2020 zal de band Nederland mogen gaan vertegenwoordigen op de Internationale Blues Challenge in Memphis,. Foto: Bert Lek (Foto: Bert Lek)

Help de Dave Warmerdam Band naar Memphis

Ze stonden in september al op het JJ Blues & Roots Festival: de Dave Warmerdam Band. 5 frisse, jonge (18 – 24 jaar) en zeer getalenteerde muzikanten die de blues in Nederland een nieuwe dimensie geven: van de hoeveelheid emotie die zij in hun muziek weten te leggen staan de luisteraars keer op keer versteld.

Zoetermeer - Zondag 24 november komt de band terug naar JJ Music House! En wel met een bijzondere reden: het opnemen van een live-CD. Vorige maand wonnen zij de Dutch Blues Challenge, wat betekent dat zij eind januari 2020 Nederland mogen gaan vertegenwoordigen op de Internationale Blues Challenge, een prestigieus gebeuren in Memphis. De reis daar naartoe kost het nodige, en vandaar dat er allerlei acties door de band ondernomen worden om de financiering rond te krijgen. De ''live''-cd is er één van. Al met al voldoende goede redenen om te komen kijken en luisteren deze middag: u steunt een jonge opkomende band en u krijgt waar voor uw geld qua muziekbeleving. De aanvang van deze bijzondere middag is om 15.00 uur. Kaarten a € 10,- zijn verkrijgbaar via https://groovetown.nl/product-categorie/livecdopnamejjmusichouse/. Indien nog voorradig, zondagmiddag aan de kassa. De entreeprijs komt volledig ten goede van de bandkas!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden