Deelnemers Chilltennis
Deelnemers Chilltennis (Foto: Mike Reumer)

Samenwerking TV Seghwaert en Benthuizer TC Chilltennis voor de jeugd

Zoetermeer - De jeugdcommissies van Tennisvereniging Seghwaert en de Benthuizer Tennisclub hebben het plan opgevat om de jeugd van beide tennisverenigingen met elkaar kennis te laten maken in hun favoriete sport en hebben hiervoor een leuke vorm bedacht: “Chillen & Tennissen”.Beide verenigingen zijn afwisselend gastheer voor dit “ChillTennis”.

Voor de eerste keer, op zaterdagavond 9 november j.l. bij TV Seghwaert, hadden zich 20 enthousiaste kinderen ingeschreven.Na het voorstelrondje, een patatje met iets erbij, gingen de kinderen de baan op. Er werd gespeeld in 3 categorieën, het voor de kinderen bekende “Oranje, Groen en Geel”.Door de rackets van de kinderen te husselen werden ze gekoppeld aan kinderen van de andere tennisvereniging en zo werd er snel verder met elkaar kennisgemaakt, maar nu tijdens het tennissen!Na een eerste ronde, volgde al snel een tweede en derde ronde waarbij de kids leuke partijtjes met elkaar speelden.

Gezien de reacties van de kinderen op de baan en de ouders langs de kant was het een groot succes en zien de kids uit naar de volgende keer!

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden