Winnaars 2e prijs: Luciano de Raaf en Dick Parlevliet
Winnaars 2e prijs: Luciano de Raaf en Dick Parlevliet (Foto: L.P. Heurter)

Succes voor Zoetermeerse G-darters

Op 9 november hebben de 3 Zoetermeerse dartteams van het VTV Delft meegedaan aan het Cor Swaneneburg Darttoernooi in Leiden. Dit is een toernooi voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme.

De Zoetermeerse dartteams werden 1e, 2e en 6e in het veld van 16 teams. Voorwaar een groots resultaat en een bekroning voor de vele oefenuren.

Het VTV – voluit Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten – biedt aan mensen met een verstandelijke beperking een samenhangend aanbod van vrijetijds- en vormingsactiviteiten, die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun bestaan. Geboden worden activiteiten die aansluiten bij de behoeften en wensen van de deelnemers. Het aanbod wordt in de eigen activiteitencentra of in de directe woonomgeving van de deelnemers gerealiseerd. Daarnaast wordt gewerkt aan mogelijkheden tot integratie in de samenleving, om mensen met een beperking ‘erbij’ te laten horen en volwaardig deelnemer aan de samenleving te kunnen laten zijn.

Leo Heurter verzorgt begeleiding van de darters in Zoetermeer gedurende de 14-daagse oefenavonden in Café Tapperij Seghwaert – Zoetermeer. Meer informatie: vtvdelft@vtvzhn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden