De Pakjeskluis van Sinterklaas
De Pakjeskluis van Sinterklaas (Foto: Nick van Ormondt)

De Pakjeskluis van Sinterklaas in Stadstheater

Zoetermeer - Het wordt weer lachen met ‘De Pakjeskluis van Sinterklaas’! Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht. Zoals altijd zorgt het gezellige kasteelpersoneel, met de Sint en Pieten, voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen.

Op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus druk in de weer. Het is bijna 5 december. Dit jaar neemt de Goedheiligman twee hele belangrijke Pieten mee: de Kluispieten. Zij zijn verantwoordelijk voor de pakjeskluis, waarin alle cadeautjes worden bewaard. Na een warm welkom met veel muziek en smakelijk snoepgoed bereidt de Sint zich voor op zijn nachtelijke tocht over de koude daken. Maar, als blijkt dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten, breekt er grote paniek uit. Karel de kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code te kraken.

Na de voorstelling komen de Sint en Pieten uiteraard nog even langs in de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Zondag 24 november om 14.00 en 16.00 uur, bij Stadstheater, Theaterplein 10. Kaartprijs v.a. € 15,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.stadstheater.nl of telefonisch via 088 220 70 10. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KarelDeKok.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden