Dirigent Johan van Oeveren
Dirigent Johan van Oeveren (Foto: van Oeveren)

Bach in zeven woorden

In het komende voorjaar 2020 gaat er een interessant project van start voor de ervaren koorzanger. Vind je het leuk om in enkele weken met elkaar te werken naar een uitvoering toe? Meld je dan aan bij het project “Bach in zeven woorden”. Het is een compact, kortdurend project, i.s.m. CKC. Op maandagavond worden de repetities gepland. 10 maandagavonden in totaal. Het project wordt afgesloten met een uitvoering in de Oosterkerk op vrijdagavond 3 april.
Het betreft de werken:

Johann Sebastian Bach Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir BWV 131 ( koor)

Johann Sebastian Bach Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit BWV 106 ( koor )

Johann Sebastian Bach Christ lag in Todesbanden. BWV 4 ( koor )

Voor deelname als zanger is het nodig dat je noten kunt lezen, een toonvaste zangstem, inzet en enthousiasme hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je je thuis voorbereid en repeteert met oefenmateriaal, zodat we tijdens de repetities sneller stappen in de uitvoering kunnen maken.

Voel je van harte welkom om deel te nemen aan dit project.
De repetitie-avonden zijn:27 januari, 3, 10, 17, en 24 febr. 2, 9, 16, 23, en 30 maart. 3 april generale, 3 april het concert. U moet minimaal 8 repetities aanwezig zijn om tot een goede uitvoering te komen. De generale op 3 april niet verzuimen. Repetities van 20.00 uur tot 22:15 uur, locatie wordt nog bekend gemaakt
De bladmuziek en de ingezongen koorpartijen krijg je per mail toegestuurd. ( indien nodig)
De kosten voor het totale project zijn €60= , per zanger. Te voldoen de maand voorafgaande aan de eerste repetitie. ( dit alles onder voorbehoud bij voldoende deelname en financiën)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden