Foto:

The S(w)inging Company viert 20-jarig bestaan met Take 20

Zoetermeer - Het is 20 jaar geleden dat het koor is opgericht. Om dit te vieren is er een mooie productie gemaakt met de passende naam Take20.
The S(w)inging Company maakt al jaren mini-musicals, en ook nu weer staat er een mooie musical op het programma, The Phantom of the Opera. Speciaal voor het koor is deze bewerkt tot een mini-musical waarin het verhaal een uur wordt verteld.

Take20 zal op 22, 23 en 24 november in het Theater van CKC & partners worden opgevoerd. De mini-musical The Phantom of the Opera is daarbij het hoogtepunt van het programma, maar er wordt o.a. nog een blokje met songs uit films gezongen. Er zijn balletten te zien van leerlingen van Danspodium Pas de deux en is er harpspel door Emma Penningnieuwland.
The S(w)inging Company staat onder leiding van Miroslav Dimitrov die het koor ook op piano begeleid. Deze virtuoze concertpianist geeft ook leiding aan het combo dat speciaal voor deze productie is samengesteld.

Bij een mini-musical worden meerdere songs uit een zelfde musical gezongen. De songs worden met elkaar verbonden door spel en verhaal en natuurlijk horen daarbij mooie kostuums. Ook de opstellingen en performance krijgen de nodige aandacht. De achtergrondprojectie maakt het geheel compleet. De regie van The Phantom of the Opera is in handen van Rob Eichholtz, die tevens het script heeft geschreven.

Het verhaal, waar Andrew Lloyd Webber een musical van heeft gemaakt, gaat over een spook, 'The Phantom' die onder het operagebouw in Parijs woont. Hij heeft een misvormd gezicht en is verliefd op Christine, die heel mooi zingt. Maar zij is verliefd op haar jeugdvriend Raoul en hij ook op haar. Het spook is jaloers en pleegt zelfs moorden om Christine maar voor hem te winnen. The Phantom geeft haar zangles zonder dat zij hem kent. Hij is haar 'Angel of music'. Uiteindelijk geeft hij zich gewonnen en kunnen Christine en Raoul samen verder leven.

Kaarten kosten € 17,00 inclusief een consumptie in de pauze en een mooi programmaboek.

Op 22 en 23 november om 20:00 uur en 24 november om 13:30 uur.
Info 06-25524340 Barbara en www.theswingingcompany.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden