Wethouder I. (Ingeborg) ter Laak en client Susan Purcell
Wethouder I. (Ingeborg) ter Laak en client Susan Purcell (Foto: )

Opening Bisnis Arbeidsmatige dagbesteding

Zoetermeer - Arbeidsmatige dagbesteding Afgelopen woensdagmiddag vond de feestelijke opening plaats van de Dagbestedingslocatie Bisnis. Wethouder Ingeborg ter Laak opende samen met één van de clienten de verhuisdoos. De verschillende producten die tevoorschijn kwamen, stonden symbool voor de 4 hoofdactiviteiten van Bisnis.

Ipse de Bruggen is trots op de nieuwe Dagbestedingslocatie Bisnis aan de Stephensonstraat. Iedere dag gaan 35 deelnemers enthousiast aan de slag met verschillende activiteiten, zoals houtbewerking, keramiek, industriële werkzaamheden en de afdeling Pimp&Paint. De Pimp&Paint groep beschildert producten van de houtbewerking en geven artikelen die niet verkocht worden bij de Pelgrimshoeve een tweede leven. Na een grondige verbouwing zijn er mooie grote ruimtes ontstaan waar deze activiteiten nu plaats vinden.

Exotische dieren en dansen

Deze middag waren er ook feestelijke activiteiten voor de deelnemers en bezoekers. Clienten mochten een eigen aandenken versieren en Exotus liet op een leuke informatieve manier clienten kennis maken met exotische dieren. Een slang om je nek of vasthouden? Veel clienten lieten dat geen twee keer zeggen en poseerden trots met een slang om de nek. Tenslotte kon iedereen met zijn voetjes van de vloer met muziek verzorgd door de eigen deelnemers.

Open huis
Aan het eind van de middag vond er ook een Open huis plaats voor alle betrokkenen, familie en externe contacten. Onder het genot van een hapje en een drankje werd dit een erg geslaagde bijeenkomst.

Bisnis is onderdeel van Ipse de Bruggen, een van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn wij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben zij een complexe zorgvraag. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden