Foto:

Cabarettrio Niet Schieten! viert 25 jaar jubileum

Zoetermeer - Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, zijn ze niet meer weg te denken uit de theaters. Dit jaar viert het trio hun 25-jarige jubileum, speciaal hiervoor komen zij terug in de oorspronkelijke bezetting. Maarten, Arend en Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen, maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden.
Het winnen van de Cameretten, jury- en publieksprijs, 25 jaar geleden was een mooie aftrap voor een groots avontuur. Na dertien programma's stopte Erik om een burn-out te voorkomen. Maarten en Arend gingen door en maakten samen nog twee programma's als duo. Daarna zochten ze een samenwerking met Esmée van Kampen waar ze afgelopen jaar de voorstelling Tijd voor een Trio mee maakten. Al die tijd bleef Erik onderdeel van het creatieve maakproces.

In 25 jaar lust en leed komen de heren u haarfijn uitleggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt… Voor de één een feest van herkenning, voor de ander een hilarische openbaring! Ook kijken de heren terug op 25 jaar lust en leed, met een kritische blik op oude teksten.
za 7 dec 2019
20.15 uur | prijs: €21.50
www.stadstheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden