Mantelzorgcafé Praktisch zorgen voor jezelf

Zoetermeer - Zorg jij voor een ander? Dan is het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen! Hoe maak jij als mantelzorger een keuze in wat 'moet' en wat 'mag'?
Tijdens het mantelzorgcafé met als thema 'Praktisch zorgen voor jezelf' op 19 november 2020 gaan we onder andere aan de slag met een 'activiteitenweger'. Op deze manier kun je een dag- of weekplanning maken. Danita Vogels, ergotherapeut van Ergotherapie Praktijk Joosten zal deze ochtend begeleiden.

Bij het maken van deze 'activiteitenweger' kijk je naar jouw eigen situatie. Hierdoor krijg je te zien wanneer jij je kunt ontspannen, door bijvoorbeeld een boek te lezen, even een praatje met een vriend(in) of te gaan sporten. Het is belangrijk als mantelzorger om op tijd je rust te pakken, zo blijf je in balans!

Uiteraard is er genoeg tijd om tips te delen of ervaringen te bespreken en te herkennen.

Tijdens het mantelzorgcafé is de Coördinator mantelzorgondersteuning van ZoSamen aanwezig. Het mantelzorgcafé vindt plaats op 19 november om 10.00-12.00u op de Gondelkade 33 in de Grote zaal. Aanmelden is nodig, mail je naam en postcode naar registratie@zosamen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden