Maak kans op Luxe VIP vervoer naar de Praxis VIP avond

Zoetermeer - Heb je er altijd al van gedroomd om een keer als VIP behandelt te worden? Nou dat kan tijdens de Praxis VIP avond op vrijdag 22 november aanstaande. Praxis Zoetermeer biedt in samenwerking met Kneppers Autobedrijf aan, om twee gezinnen uit Zoetermeer compleet in de watten te leggen. Je wordt samen met je gezinsleden (maximaal 4 personen) thuis opgehaald in de nieuwste en luxe Honda C-RV en tot aan de voordeur van de Praxis Zoetermeer gereden. Daar wacht u een persoonlijk ontvangst inclusief welkomstdrankje door de winkelmanager Ed de Way. Na deze kennismaking en een persoonlijke touch, krijgt u de gelegenheid om onze bouwmarkt en tuincentrum te bezoeken. Anders dan alle andere avonden is onze winkel het toneel van veel nieuwe Zoetermeerse ondernemers die je een Super VIP gevoel gaan bezorgen met onder andere Live muziek en een heuse modeshow. Een bezoek aan onze sfeervolle Kerstafdeling mag natuurlijk niet ontbreken en omdat niemand te oud is om te leren kun je deelnemen aan enkele gezellige workshops. Bij een Vip avond hoort natuurlijk een hapje en een drankje, deze zullen je gedurende de avond veelvuldig worden aangeboden. Wij zorgen ervoor dat je als VIP weer veilig wordt thuisgebracht en kunnen alvast verklappen dat we je niet met lege handen huiswaarts laten gaan. Wil je in aanmerking komen voor dit Luxe VIP arrangement meld je dan aan via https://www.facebook.com/praxis.zoetermeer.megastore en vertel ons in het kort waarom jij in aanmerking komt voor dit VIP arrangement. Ed de Way en zijn team zullen uit de meest originele inzendingen twee winnaars kiezen die het Luxe VIP vervoer naar de Praxis VIP avond krijgen aangeboden.

"Onze VIP avond op vrijdag 22 november aanstaande is voor IEDEREEN vrij toegankelijk, inschrijven of aanmelden is dan ook niet nodig. Voor onze bezoekers hebben wij deze avond speciale VIP deals samengesteld en zijn er gezien de dure feestmaand kortingen zoals 20% op het gehele Kerstassortiment en 25% korting op één artikel naar keuze. Speciaal voor deze avond is onze winkel tot 22.00 uur geopend" aldus winkelmanager Ed de Way. Zoetermeerse bedrijven die je op deze VIP avond in onze winkel zal treffen zijn onder andere; Allround Beauty Trends – Big Buddah Tattoo – BOB Autowas– Brouwerij Geusz! – C'est Bon Bon – Chaci Barbershop – Cinnabon – Centrum voor Kunst en Cultuur – Divepost – Doemzoe Photography – Gents – Hans van Wijk Motoren – Indofoods – Jan de Loempiakoning – Kneppers Honda – Mooi Parfumerie – Oscar's Optiek – Rituals – Stichting Iedereen Een Maaltijd – Stichting Happy Days – Sir Winston Casino – Tico Meester Schoenmaker – Vince Trouwauto – Wijnplaza.com – Zenna Sport For Women.

Kom 22 november van 18 – 22 uur naar onze VIP avond voor een onvergetelijk avondje uit vol met entertainment, muziek, workshops, een hapje & een drankje, speciale VIP aanbiedingen en nog veel meer. Wij hebben er zin in. Praxis en Praxis Tuin, Olof Palmelaan 13-15 Zoetermeer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden