Foto:

TERRA - Makerswinkel XL

Zoetermeer - Verras eens iemand met een écht bijzonder en goed vormgegeven cadeau mét verhaal! In november en december wordt de expositieruimte van TERRA omgetoverd tot Makerswinkel XL! Hier kun je een mix vinden van mooi design, bijzondere items en leuke hebbedingen!

Producten van designers en ontwerpers staan centraal. Denk aan handgemaakte schalen, bekers en kaarsenhouders, notitieboeken, mooie stoeltjes en bijzondere posters voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Maar ook prachtige sieraden, tassen, wandkleden en kussens voor de koude wintermaanden, gelaste en 3D kunstobjecten voor aan de muur, aangenaam ogende elektronica, decoratie voor kerst die nergens anders in Zoetermeer te koop is en vele andere verrassende items.

9 november: interieur moodboard maken
We zorgen er voor dat je op meerdere dagen in het weekend ook zelf creatief aan de slag kunt óf kunt winkelen terwijl je luistert naar een optreden.

De eerste activiteit is op zaterdag 9 november. De creatieve workshop 'Moodboard maken', van ontwerper en stylist Irene van Ophoven, helpt je om interieurwensen scherp te stellen en te visualiseren! Met een moodboard zie je in één oogopslag welke sfeer je wilt neerzetten. Het vormt het uitgangspunt voor een interieurproject. Als deelnemer ontdek je hoe je een mooie balans, eenheid en eigenheid creëert. Volgens een vijf-stappen plan leer je intuïtief een moodboard te maken van jouw interieurstijl. Je krijgt veel informatie over kleuren, materialen en producten en hoe deze goed toe te passen bij de styling van jouw persoonlijke interieur.

Irene van Ophoven is ontwerper en interieurstyliste. Zij ontwerpt onder het label Autre Choix haar eigen producten en werkt regelmatig voor bekende opdrachtgevers, zoals VTwonen en Dutch Design Week. website:www.autrechoix.nl. Inloop tussen 14 en 16 uur, eindtijd 17 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer (zelf)doen

Zaterdag 16 november: wolvilten op een tas
Zaterdag 30 november: muziek van Vita en Jaime
Zondag 15 december: geïllustreerde poëzievoordrachten.

Meer info: www.terra-artprojects.com/makerswinkel-xl

De Makerswinkel als testcase
TERRA verhuist begin 2021 naar een nieuwe locatie. Daar zal er naast expositieruimte, horeca en werkplaatsen ook een ruimte zijn voor verkoop van producten van kunstenaars, designers en ontwerpers. Om te onderzoeken welke producten in de smaak vallen bij onze (beoogde) bezoekers begon TERRA in 2019 met een proefshop op de entresol van het TERRATORIUM. Deze shop hebben we nu omgedoopt tot Makerswinkel, een naam die zal meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Het assortiment wisselt en wordt steeds aangevuld, dus kom zeker een keer kijken!

Praktische informatie

Data: 6 november t/m 22 december
Locatie: Dorpsstraat 12, Zoetermeer
Geopend woensdag tot en met zondag van 13-17 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden