Foto:

Een ode aan Hazes

Zoetermeer - Tijdens zijn optreden bij de Albert Cuypmarkt, precies 60 jaar nadat André Hazes daar als 8-jarige ontdekt werd als zanger, kondigde Martijn Fischer zijn nieuwe theatertour aan: Martijn Fischer zingt Hazes. Martijn brengt Hazes een echte ode aan de grootse zanger, door zijn nummers te zingen en zijn verhalen te vertellen. Op vrijdagavond 22 november is Martijn met zijn ode aan Hazes te zien en horen in het Stadstheater Zoetermeer.

De muziek van Hazes leent zich perfect voor het theater, zeker als het wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Vier samen met Martijn en zijn band van wat Hazes ons heeft achtergelaten. Alle grote hits komen voorbij. Van groots en meeslepend tot klein en ingetogen. Thema's als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Gecombineerd met verhalen over de zanger. Zo is Hazes van iedereen!

Het is niet de eerste keer dat Martijn in de huid van Hazes kruipt. Eerder was hij te zien in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen. "Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar.", vertelt Fischer. "Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert."
vr 22 nov 2019
20.15 uur | prijs: €36.00
www.stadstheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden