training
training (Foto: Runnersworld)

Hardlooptraining voor HMZ

Zoetermeer - Op maandag 4 november starten de nieuwe hardlooptrainingen voor de HALVE MARATHON ZOETERMEER (voorheen Dekkerloop).

De enthousiaste en ervaren trainers van Runnersworld Zoetermeer staan klaar om de lopers voor te bereiden op deze mooie loop in Zoetermeer. Er wordt in vier verschillende groepen getraind.

Voor de beginnende lopers is er een speciale Runnersworld Start-Up groep. Deze training is samengesteld voor de beginnende en de opnieuw beginnende loper om voorbereid te zijn op hun (eerste) vijf kilometer. De training wordt zorgvuldig opgebouwd, zodat het lichaam goed kan wennen aan de loopbelasting.

Voor de al gevorderde lopers kan er getraind worden voor de 5km groep, 10km groep en de 21km groep. In 12 weken word je optimaal voorbereid op jouw afstand.

Iedere training bevat warming-up, krachttraining, afwisselend programma met loopscholing, kernprogramma en cooling-down. Daarnaast krijgen de deelnemers een schema waarin ‘huiswerk’ is opgenomen.
Ook wordt aandacht besteed aan alle aspecten die met hardlopen te maken hebben zoals looptechniek, ademhaling, blessurepreventie, loopschoenen, loopkleding etc.

De start is op maandag 4 november vanaf de Runnersworld winkel in het Stadshart. De training is van 19.30 – 21.00 uur. De kosten voor
Kosten : € 59,00 (training + startbewijs + kortingspas Runnersworld + huiswerktraining)

Info en inschrijven op website https://www.runnersworld.nl/vestigingen/zoetermeer/

Meer berichten