Kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf (Foto: Evelien Verlaan)

Kinderdagopvang bij basisschool De Hofvijver

Naast buitenschoolse opvang biedt De Drie Ballonnen vanaf 6 januari 2020 ook kinderdagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar bij basisschool De Hofvijver. Ervaar het gemak van een kinderdagopvang, basisschool én BSO onder één dak.

Het kinderdagverblijf

Het nieuwe kinderdagverblijf krijgt een frisse uitstraling en huiselijke sfeer. Zo zorgt De Drie Ballonnen voor een vertrouwde en veilige omgeving voor je kind. Ook krijgt het kinderdagverblijf een mooie, eigen buitenruimte binnen het grote schoolplein.

Aanpassingen

De komende weken vindt een aantal aanpassingen plaats binnen de school en op het plein. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met schoolgaande kinderen en omwonenden in de buurt.

Meld je aan!

Interesse in een plek bij het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang bij basisschool de Hofvijver? Neem dan contact op met de afdeling Planning van De Drie Ballonnen via 079 – 760 02 02 of planning@drieballonnen.nl. Het kinderdagverblijf biedt van maandag tot en met vrijdag plek aan zestien kinderen per dag in de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden