Filmhuis Cameo vertoont 'The biggest little farm'

Wie wil nu niet van biologische kaas, pure perensap en eiersalade genieten en meewerken aan een planeet die duurzaam zal zijn voor onze kinderen en kleinkinderen? Verantwoord boeren, het kàn!

Filmhuis Cameo vertoont de film ‘The biggest little farm’ over natuurgetrouwe landbouw op zondag 20 oktober 2019 om 15.00 uur in het Stadstheater van Zoetermeer.

Deze filmmiddag –geschikt voor de hele familie- zal worden omlijst met een proeverij van de bio-verantwoordelijke bedrijvigheid uit Zoetermeer en omgeving. Buurttuin De Zoete Aarde heeft salade gemaakt van de eieren van haar Chabo kippen, van de oude perenboomgaard de Hof van Seghwaert komt de pure perensap en er is de met prijzen bekroonde biologische kaas van Kaasboerderij De Vierhuizen uit Stompwijk.

“The biggest little farm” is een voorbeeld van hoe de moeilijkheden van verantwoord boeren kunnen worden overkomen, een inspiratie voor allen die de aarde niet willen belasten met nog meer gifstoffen en graag eerlijke producten willen eten.

Over de film zegt Joost Broeren-Huitenga in de Filmkrant: ‘Regisseur Chesters toont dat het anders kan, anders moet – niet alleen met deze film maar vooral met de boerderij die hij en zijn vrouw Molly acht jaar geleden begonnen. Het wonder is dat hun ‘Apricot Lane Farm’ er na acht jaar bloed, zweet en tranen ook écht zo bij ligt – een paradijselijk eilandje in een zee van uitstervende monocultuur. ‘

Prijs: Tickets kosten € 8,25 en voor Vrienden € 6,75.

Reserveren: via 080 220 70 10 of via website www.filmhuiscameo.nl

Plaats: Stadstheater kleine zaal. Theaterplein 10, Zoetermeer

Voor meer informatie: www.filmhuiscameo.nl

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden