Ook de Uncharted Funhouse staat dit jaar op de kermis.
Ook de Uncharted Funhouse staat dit jaar op de kermis. (Foto: Eigen archief)

Vermaak, vertier en griezelen op de Halloweenkermis

Zoetermeer – Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober staat de Floravontuur Halloweenkermis op het Evenemententerrein Van der Hagenstraat. De kermis is dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur. Voor de derde keer zal de najaarskermis volledig in het teken staan van Halloween en sluit daarmee aan op de vele Halloween- en griezelactiviteiten rondom Halloween Stad Zoetermeer en het Nederlands Thrillerfestival.

Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. Voor de waaghals die  houdt van draaien zijn er de Parajump, Botsauto's, Polyp en Vulcano Power. Voor de kleinere bezoekers zijn er verschillende leuke attracties zoals de draaimolen, Baby-flug en trampolines. Uiteraard ontbreken ook de grijpkranen en andere leuke spellen niet en is er een ruim aanbod aan lekkernijen.

Fright Nights

Op zaterdag 19 en zaterdag 26 oktober is het vanaf 20.00 uur Fright Night op de kermis. Er lopen verschillende griezels rond over de kermis om de bezoekers flink te laten schrikken!

Prikkelarme kermis

De prikkelarme kermis is op maandag 21 oktober tussen 14:00 – 16:00 uur. Bezoekers met onder meer ADHD, epilepsie en autisme kunnen tijdens deze uren van de kermis genieten. Tijdens deze prikkelvrije uren gaan geluid-, rook-, en lichteffecten zachter of helemaal uit. Indien mogelijk gaan attracties ook zachter.

Eurodagen

Op zondag 20 en zondag 27 oktober is het tot 18.00 uur Eurodag en kun je voordelig van de kermis genieten.

Familiedag

Woensdag 23 oktober kun je tijdens de Familiedag voordelig de kermis bezoeken en gebruik maken van de '3 halen, 2 betalen' actie. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen zich laten schminken als griezel.

Meer informatie over de Floravontuur Halloweenkermis is terug te lezen op www.zoetermeerbruist.nl.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden