Foto: Ardito

Wie nomineer jij voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2019?

Zoetermeer – De Publieksprijs voor Kunst & Cultuur 2019 wordt begin december weer uitgereikt en heel Zoetermeer kan mee bepalen aan wie! De Publieksprijs Kunst & Cultuur is bestemd voor de persoon, groep of vereniging die zich in het jaar 2019, verrassend of vernieuwend heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur in Zoetermeer.

Wie verdient het dit jaar om kans te maken op deze prijs? Alle inwoners van Zoetermeer kunnen een suggestie voor 20 oktober 2019 insturen, met een duidelijke toelichting waarom deze persoon of groep zou moeten winnen. Dit kan gemaild worden naar info@promotiezoetermeer.nl.

Uit alle suggesties die zijn opgestuurd, zal een comité van aanbeveling een aantal kanshebbers nomineren. Deze groep maakt een paar weken later kans op de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2019.

Vorig jaar ging de circusparade Circo di Strada er met de titel vandoor, na een spannende strijd met het poëzieproject Jas van Taal, violiste Zohra Jongerius, het historisch project The Young Ones en de talentvolle zusjes Maria en Anuschka Pedano.

De Publieksprijs wordt, in opdracht van de gemeente Zoetermeer, georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer. En zal op dinsdagavond 10 december worden uitgereikt bij CKC en partners.

oetermeer, Caroline Das. Tel. 079- 316 16 18.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden