Foto: Rodolfo Arguedas

1 november: Night at the Library / Museum Spooky Tour'

Zoetermeer - Hou je van griezels, monsters, spoken en ander gespuis? Kom dan op vrijdagavond 1 november van 19:00 – 21:00 uur naar het Forum voor een spannend griezelfeest! Doe mee aan griezelige workshops, ontdek de meest spookachtige verhalen en als je echt een durfal bent, kun je de Museum Spooky Tour beleven in Museum de Voorde.

Workshops in het Forum

Het Forum en Museum De Voorde organiseren samen een griezelige avond voor kinderen van 6 – 12 jaar. Tijdens deze griezelavond zijn er allerlei workshops te volgen in het Forum. Zoals het maken van een griezelig masker in het E-Lab van bijvoorbeeld Dolfje Weerwolfje of Dummie de Mummie. Maak een spannende stopmotion met echte horrorgeluiden van je favoriete kinderboek. Bewerk jezelf in een horrorfilm met behulp van een greenscreen, zo kun je plotseling in een Griezelbus verhaal zitten! Ook lopen er gedurende de avond griezelige boekenfiguren rond en kun je je laten schminken en genieten van spannende verhalen.

Griezelige spookavond in Museum de Voorde

De Museum Spooky Tour is voor echte durfals. Je wordt vanuit het Forum meegenomen naar het donkere museum, waar je op zoek gaat naar museummonsters. Lukt het jou om ze allemaal te vinden, de opdrachten uit te voeren en het museum weer veilig te verlaten?

Thriller kids kaartjes kosten €9,50,- p.p. (volwassen begeleiders gratis) voor activiteiten in het Forum en de Museum Spooky Tour. Koop je kaartjes van tevoren in de bieb of via www.bibliotheek-zoetermeer.nl, want kaartjes kunnen op de avond zelf niet worden verkocht. Kom maar langs als je durft!

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden