Wegwerkzaamheden Zoetermeer

Zoetermeer - Van maandagavond 21 oktober tot en met vrijdagochtend 25 oktober en van maandagavond 28 oktober tot en met vrijdagochtend 1 november werkt Boskalis aan de N470 tussen de Zuidweg en het Tolhekplein. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 en 06.00 uur.

Werkzaamheden
Van maandagavond 21 oktober tot en met vrijdagochtend 25 oktober wordt gewerkt aan de zuidbaan tussen het Tolhekplein en de Zuidweg in Zoetermeer. Dit is in de richting van Zoetermeer/A12.

Van maandagavond 28 oktober tot en met vrijdagochtend 1 november wordt gewerkt aan de noordbaan tussen de Zuidweg in Zoetermeer en het Tolhekplein. Dit is in de richting van het Tolhekplein.

Overdag is de weg gewoon open en ´s nachts is de weg in één richting per week afgesloten tussen het Tolhekplein en de Zuidweg in Zoetermeer.

Hinder
In beide richtingen wordt het asfalt vervangen. Tijdens de werkzaamheden worden de toplagen van het asfalt verwijderd. Dit gebeurt door middel van frezen en deze werkzaamheden staan in beide weken gepland op maandag- en dinsdagavond (21, 22 en 28, 29 oktober). Tijdens deze werkzaamheden kunt u geluidsoverlast ervaren.

Om vanuit Pijnacker in Zoetermeer te komen tijdens de afsluiting van 21 tot en met 25 oktober rijdt u via de Klapwijkseweg en de N209. Om tijdens de afsluiting van 28 oktober tot en met 1 november vanuit Zoetermeer in Pijnacker te komen, rijdt u via de A12 en A13, zie de bijgevoegde tekening.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden