Frozen fans krijgen eigen Kids Weekend bij Kinepolis

Zoetermeer - Kijken jouw kinderen al reikhalzend uit naar deel 2 van Disney's filmsucces Frozen? Vanaf 20 november zijn de zusjes Anna en Elsa weer op het witte doek te zien! Kinepolis pakt extra groot uit en organiseert op 23 en 24 november het Kids Weekend: Frozen 2 voor de allergrootste fans. De kaartverkoop start op 4 november.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur op 23 en 24 november. Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop dan organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)!

Kaarten zijn te koop vanaf 4 november. Vol = Vol, dus markeer deze dag nu alvast in je agenda!
Wat: Kids Weekend: Frozen 2 Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur Speelduur: nnb Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,- Te beleven in: Kinepolis Zoetermeer.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden