Inschrijving voor het 2e Open Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling geopend

Zoetermeer - Op zondag 3 november as. organiseert Curling Club PWA in de Silverdome het tweede Open Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling. Bij deze tweede editie gaan we een stapje verder dan bij het eerste kampioenschap: het voor curling kenmerkende vegen hoort er nu ook bij! Het evenement zal gehouden worden op de curlingbaan in de Silverdome van 10:00 – 15:00.

Midi Curling

Midi Curling is een variant op het echte curling maar dan over de helft van de lengte van de baan, mét het karakteristieke vegen. Het is uitstekend geschikt voor beginners -jong en oud- om deel te nemen. Natuurlijk krijgen alle deelnemers instructie en gelegenheid om te oefenen voordat de wedstrijden beginnen. Clubcurlers mogen ook meedoen, maar om het eerlijk te houden is per team maximaal 1 clubcurler toegestaan. Zij kunnen natuurlijk wel vrienden, collega's of familie uitnodigen.

Fundraising voor het Zeldzame Ziekten Fonds

Dit kampioenschap is tevens een fundraising activiteit voor het 'Zeldzame Ziekten Fonds'. Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. De helft van het inschrijvingsgeld wordt gedoneerd aan dit fonds.

Inschrijven

Aan deze kampioenschappen kunnen maximaal 24 teams deelnemen. De inschrijfkosten per team zijn € 25,00. De helft van het inschrijfgeld zal gedoneerd worden aan het Zeldzame Ziekten Fonds. De deelnemende teams worden aangemoedigd om een hogere bijdrage te donderen die dan ten goede komt aan het fonds.

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 oktober 2019 via een mail naar midicurling@ccpwa.nl. Meer informatie over midi curling en een speluitleg is te vinden op de website van de club: www.ccpwa.nl

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden