Circus RENZ Berlin viert haar komst naar Zoetermeer met VIJF EURO KORTING

Zoetermeer - Na haar uitermate succesvol verlopen voorjaarstournee staat het vermaarde en authentieke Circus RENZ Berlin nu in Zoetermeer. Hooggeëerd publiek, jongens en meisjes, dames en heren: komt dat zien! En pak die vijf euro korting (zie kortingsbonnen in lokale winkels)!  Het circus blijft van woensdag 09- tot en met zondag 20 october!

De grootste circustent in de Benelux staat aan de Boerhaavelaan, beleef het mee en komt dat zien!

Alles draait natuurlijk om het spektakel in de piste! Wat dacht u van luchtacrobatiek?  Traditiegetrouw heeft RENZ veel PAARDEN, waaronder steigerende Arabieren en Hogeschooldressuur op Andalusische paarden. De formatie Friese paarden laat zien dat er echte vrijheid bestaat in de circuspiste: schoonheid, dierenliefde en hoogstaande dressuur komen samen. Kinderen genieten van kamelen, pony's en schattige HONDEN. Die beleving gun je ieder kind.  Zoetermeer beleeft zelfs de WERELDPRIMEUR van de nieuwste exotische acrobaten-act, net ingevlogen uit Marokko:  La TROUPE TOUR de TANGER (Toren uit Tanger)– en de naam van deze groep van vijf stoere kerels komt niet uit de lucht vallen! Internationaal! 

Een show spannender én spectaculairder dan ooit: dik 2 uur onbedaarlijk lachen en genieten voor alle leeftijden. Uiteraard ben u welkom om te komen kijken bij het circusdorp, de vele dieren en kennis te maken met de familie. En dat in een aangename circustent.

De voorstellingen zijn van woensdag 09 tot en met zondag  20 october. 

KASSA geopend op speeldagen een uur voor de voorstelling en van 11.00 – 12.00 uur maar op zondag alleen vanaf een uur voor de show.

VIJF EURO KORTING – zie de bonnen die in veel winkels te vinden zijn.

De oorsprong van Circus Renz Berlin

Ernst Jakob Renz had in 1842 een droom. Hij wilde ook 'de gewone mensen' amuseren en richtte  zijn wereldvermaarde familiecircus RENZ op. Nu, 177 jaar later, komt de achtste (!) generatie Renz met een sprankelend nieuwe voorstelling naar Zoetermeer! Een eigentijds familiefeest in een rijke circustraditie en met dezelfde droom als Ernst Jakob. Circus zoals het bedoeld is! En dat betekent twee uur onbezorgd genieten, huiveren, verbazen en lachen.

Groot veld aan de Boerhaavelaan!

In samenwerking met de gemeente vond het circusdorp een prachtige locatie. Kom naar het circus en beleef een geheel vernieuwde wervelende show vol hoogtepunten met Mensen, Dieren en Sensaties!

Na Zoetermeer verlaat het circus de regio, en vertrekt zij alweer naar Ridderkerk, dus mis het niet.

Erkende vorm van cultuur

'Het hooggeëerd publiek heeft in alle tijden behoefte om mooie dingen te beleven en die geven wij het publiek met heel ons hart' aldus Sarina Renz, artieste en allesdoener bij het circus. 'Het zit in de genen'.  Haar boodschap: 'kom genieten van echt circus dat niet voor niets behoort tot ons immaterieel erfgoed. Nergens anders vind je levende cultuur in zo'n warme en rijke traditie. Dat moet iedereen zelf beleven.'

Man bijt hond

Man Bijt Hond kijkers hebben het misschien al opgemerkt. Circus RENZ is het decor voor de nieuwe reeks van het bekende televisieprogramma. Het populaire programma volgt BormAlfons die werkt aan een terugkeer in het artiestenvak. Regelmatig zal bij het circus sprake zijn van opnames, wellicht ook in Zoetermeer.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden