Morgen gaan we naar Donald Duck

Zoetermeer - Na het grote succes van 't Is maar een spelletje…' reist toneelvereniging Thalia ditmaal af naar Disneyland. Op 11 en 12 oktober zal Thalia weer in het Stadstheater staan met een stuk van Peter van den Bijllaardt. Ditmaal niet alleen een komisch stuk met verrassende scènes, maar ook heel spannend.

De vier vrienden Rosalie, Emma, Marco en Pinkie hebben samen een huis gekocht. Tijdens het inrichten van het nieuwe huis ontdekken de vrienden een DVD van de vorige bewoner. Terwijl ze de DVD bekijken komt ineens een clown in beeld, die hen – in rijmende vorm – vertelt dat ergens in het huis geld verborgen ligt. Lonneke, de verstandelijk beperkte zus van Rosalie komt erachter waar het geld verstopt ligt. Met het geld kunnen ze de liefste wens van Lonneke vervullen en samen met haar naar Disneyland gaan. Dat stelt de vrienden voor de gewetensvraag of ze het geld wel mogen houden of niet.

Intussen loopt een nieuwsgierige buurvrouw bij hen de deur plat om te vragen of ze toevallig geld gevonden hebben. En alsof dat niet genoeg is meldt zich ook nog een hele beleefde meneer, die hen zover weet te krijgen dat ze hem vertellen dat ze inderdaad geld hebben gevonden. Kunnen ze het bezoek aan Disneyland wel vergeten? Of krijgen ze hulp uit onverwachte hoek?


'Morgen gaan we naar Donald Duck' zit vol spanning en zal zorgen dat je op het puntje van
je (theater)stoel zit.
Kaarten kosten € 12,50 (inclusief pauzedrankje en garderobe) en zijn te bestellen via
www.stadstheater.nl
Vrijdagavond 11 en zaterdagavond 12 oktober 2019 om 20:00 uur
Kleine Zaal Stadstheater Zoetermeer
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden