Willem Heijboer krijgt oorkonde uitgereikt door Burgemeester Charlie Aptroot
Willem Heijboer krijgt oorkonde uitgereikt door Burgemeester Charlie Aptroot (Foto: Blomsma)

Personeel overhandigt cadeau aan directie Blomsma Groep ter ere van 40 jarig bestaan

Zoetermeer - Op donderdag 26 september ontvingen Willem Heijboer, Corstiaan Heijboer en Helmert van der Slik, die de directie vormen van de Blomsma Groep, een cadeau van het personeel vanwege het feit dat de Blomsma Groep 40 jaar bestaat. In een speech werd directeur-eigenaar Willem Heijboer gecomplimenteerd voor zijn leiderschap en de knappe prestatie om de Blomsma Groep succesvol en stabiel te leiden in alle sterk concurrerende en dynamische markten waar zij actief is.

Het cadeau in de vorm van een kunstwerk symboliseert de sterke basis van het bedrijf, van waaruit de verschillende vertakkingen groei van afdelingen en mensen vertegenwoordigen.

Open Huis Blomsma
De dag erna, vrijdagmiddag 27 september, vond het Open Huis van de Blomsma Groep plaats. Meer dan 250 gasten namen onder het genot van een hapje en drankje deel aan live demonstraties en rondleidingen en bezochten praktijkgerichte seminars in diverse vakgebieden. Burgemeester Charlie Aptroot verzorgde aan het einde van de middag een speech waarin hij een oorkonde uitreikte ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Blomsma, waarna Willem Heijboer de gasten in zijn presentatie aan de hand nam langs 40 jaar Blomsma. Het Open Huis werd afgesloten met een keynote speech door trendwatcher/ondernemer Igor Beuker. ’s Avonds vanaf 18.00 uur stonden de deuren van Blomsma open voor familie en vrienden van het personeel, om zodoende het personeel de kans te geven het bedrijf en hun werk te laten zien aan familie en vrienden.

Over Blomsma
De Blomsma Groep is een maatschappelijk betrokken Zoetermeers familiebedrijf. Gestart in 1979 als technisch teken- en adviesbureau is de Blomsma Groep doorontwikkeld tot een toonaangevend signbedrijf met ongeveer 110 werknemers, verdeeld over 4 vestigingen (waaronder in Oldenburg, Duitsland) en een wereldwijd zakelijk netwerk.

Op het gebied van een van de specialisaties – veiligheidssignaleringen - heeft Blomsma Signs & Safety zelfs een wereldwijd toonaangevende positie, mede dankzij haar bijdrage in nationaal (NEN) en internationaal (ISO) normontwikkelingswerk en voortdurende productinnovatie, o.a. samen met partners als 3M.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden