Een optreden tijdens Gluren bij de Buren Zoetermeer 2019
Een optreden tijdens Gluren bij de Buren Zoetermeer 2019 (Foto: Bryan Dias)

Gluren bij de Buren op zoek naar Zoetermeerse acts en huiskamers

Zoetermeer - Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Zoetermeer voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Aanmelden voor deelname met je huiskamer of act is nu mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer.

Een op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. Wij zetten je graag in de (huiskamer)spotlights. Verberg je kunsten niet langer en meld je aan!

Wil je van jouw huiskamer een buurtpodium maken en lokaal talent in huis halen? Meld je huiskamer dan nu aan. Meedoen met Gluren bij de Buren is mogelijk met ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Of je nu in het historisch centrum of in een verre uithoek van de stad woont. Laat zien hoe gezellig jouw buurt is en doe mee!

Met de optredens wil Gluren bij de Buren drempels tot ontmoeting verlagen en bijdragen aan een prettige woonomgeving, in alle wijken van de deelnemende gemeenten.

Aanmelden is mogelijk tot 30 november 2019 via www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer

GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 9 februari 2020
12.00 - 17.00 uur
In alle wijken van Zoetermeer
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden