Kerst The Sprinter Singers 2018
Kerst The Sprinter Singers 2018 (Foto: Joyce van Loon)

Kerstproject The Sprinter Singers weer van start.

Zoetermeer - The Sprinter Singers zijn weer begonnen aan hun jaarlijkse hoogtepunt: het kerstproject. Tot en met december staan de wekelijkse repetities in het teken van de prachtige songs uit het stuk ‘Little Lion, little Lamb’, die het aloude kerstverhaal in een ander licht zetten.

Voor de zesde keer wordt dit kerstproject nu uitgevoerd en ook dit jaar kunnen projectleden zich hiervoor aanmelden. Het kerstconcert wordt op 21 december uitgevoerd onder begeleiding van een live orkest waardoor de uitvoering van de liederen een extra dimensie krijgt. Het live-orkest staat ook dit jaar onder leiding van Emile Chappin, die dit jaar werd uitgeroepen tot de ‘Maestro van Zoetermeer’.

Ook zullen delen uit het stuk op kerstavond tijdens de kerstdiensten in de Dorpskerk in Bleiswijk worden uitgevoerd.

“Het kerstproject van The Sprinter Singers is voor iedereen die wel een beetje kan zingen toegankelijk maar zeker van een kwalitatief hoog niveau”, aldus dirigent Ies Roos. “De repetities bij het koor zijn inspirerend en er is een goede sfeer onderling. Het koor biedt naast dit project voldoende uitdaging om ook daarna te blijven als lid”, aldus Roos. Het koor zingt gospelmuziek, nummers uit het interkerkelijk repertoire maar ook hedendaagse popmuziek met een boodschap zoals Fix You van Coldplay en True Colors van Cindy Lauper.

Mannen en vrouwen die mee willen doen aan dit unieke project kunnen in de maand september langs komen tijdens de repetitie. De kosten van het project zijn 60 Euro, dit is inclusief bladmuziek. The Sprinter Singers repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de theaterzaal van het CKC in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen met het secretariaat, 06-24576611 of mailen: info@thesprintersingers.nl

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden