Italiaanse les in de Patio

Zoetermeer - Ook in het najaar 2019 zijn er weer Italiaanse lessen in de Patio. Dit voor zowel beginners als gevorderden.
Gevorderden kunnen, indien ze de beginnerscursus hebben gevolgd, zich opgeven bij de lerares Federica: fadafede@gmail.com. Heeft u de beginnerscursus niet gevolgd in de Patio, dan kunt u toch instromen.
De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat o.a. uit boeken en een CD (65,00 euro). Indien u al de beginnerscursus heeft gevolgd in de Patio, dan hoeft u geen cursusmateriaal aan te schaffen. Instromers kunnen zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.
De lessen zijn weer op de maandagavond, en starten op 7 oktober om 20.00 uur.
Wilt u deelnemen aan de beginnerslessen, dan bent u op maandag 30 september om 19.00 uur van harte welkom in de Patio. Op deze avond, kunt u dan kennismaken met de lerares.
Bij voldoende deelname starten we dan op maandag 7 oktober om 18.30 uur. De cursus bestaat uit 20 lessen. De kosten bedragen 200 euro, SOD leden betalen 180 euro voor de cursus. Het cursusmateriaal bestaat o.a. uit boeken en een CD (65,00 euro). U kunt zich opgeven via info@seghwaertopdreef.nl: onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

U bent van harte welkom in de Patio, Gaardedreef 189, 2723 AZ Zoetermeer. De Patio is met de Randstadrail gemakkelijk te bereiken. We hopen u dan te zien!

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden