Kennismaken met het Leger des Heils

Zoetermeer - Op 21 september bent u aan de Prismalaan 26 tussen 10.00 uur en 15.00 uur van harte welkom om te komen kennismaken met deze locatie van het Leger des Heils.

Er zal zaterdag informatie beschikbaar zijn over wie we zijn en wat we doen in Rokkeveen. Verder zal er een workshop breien en haken zijn, een creatieve workshop. Tevens zijn er oudhollandse spelen als koekhappen, spijkerpoepen en blikgooien. Kinderen kunnen zich laten schminken. Diverse gehaakte en gebreide artikelen zullen te koop aangeboden worden en ook de ontmoetingswinkel is open. Om 11.00 uur en 14.00 uur zal er een modeshow zijn van kleding uit de ontmoetingswinkel.

Ook aan de inwendige mens is gedacht, zo zullen er broodjes worst te koop zijn, diverse snoepjes en chips. De koffie en thee of limonadesiroop staat natuurlijk ook gewoon voor u klaar.

Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger voor één van onze activiteiten. En dat zijn er op dit moment best al veel en dat hopen we in de toekomst, samen met u uit te breiden.

Wist u bijvoorbeeld dat er elke zondag om 10.30 uur een kerkdienst is die zich kenmerkt door enthousiast samen Jezus zoeken en delen wat dat met je doet? En dat om 10.00 uur de gebedsgroep bij elkaar komt om te bidden? Dat er projectmatig Bijbelstudies en geloofsgesprekken zijn? En dat u van harte welkom bent om met al deze dingen mee te doen?

En wat dacht u van de crea-ochtend, elke dinsdag om 10.00 uur. Waar u onder het genot van een kopje koffie of thee heerlijk samen creatief aan de slag kunt. Op woensdag, ook om 10.00 uur, is er de brei- en haakclub, Blij dat ik Brei. Heel gezellig, leuk als je al goed kunt haken of breien, maar ook als je het eens zou willen leren. En dan is er ook nog de ontmoetingslunch elke woensdag om 12.00 uur. Samen genieten van een eenvoudige maaltijd voor slechts €1,50.

Ongetwijfeld heeft u al gehoord dat er een mooie ontmoetingswinkel is, die elke dinsdag, woensdag en donderdag open is van 11.00 uur tot 14.00 uur. Er wordt prachtige tweedehands kleding verkocht. En wist u dat daar ook ruimte is om gezellig een kopje koffie te drinken, helemaal gratis en voor niks?

In de toekomst hopen we te starten met een kennismakingscursus voor het Christelijk geloof. En we zijn aan het kijken hoe we een Messy church op kunnen starten, een geloofsviering waar ruimte is voor alle leeftijden om te ontdekken, vieren en eten. Een plek waar je op een ontspannende manier kennis kunt maken met de verhalen en de God van de Bijbel.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met kapitein Tanja Steging 06-51144864 tanja.steging@legerdesheils.nl. Ook als u zich wilt opgeven als vrijwilliger, kunt u contact opnemen met haar.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden