Winnaars Benthuizer TennisClub kampioenschappen

Zoetermeer - In de week van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september zijn de senior clubkampioenschappen Enkel en Mixed dubbel van 2019 gespeeld bij Benthuizer Tennis Club. Er werd gespeeld in poules zodat iedereen veel wedstrijden kon spelen met daarna een afvalschema om de kampioenen te bepalen.

De kampioenen van 2019 zijn geworden:

Dames Enkel: Lesley Goedraad

Heren Enkel: Alex Reumer

Mix Dubbel: Lesley Goedraad en Mike Goedraad

We feliciteren de winnaars van harte met hun prijs van Café de Hoek uit Koudekerk a/d Rijn en een bon voor een half uur oefenen met het ballenkanon van Allard Schaap Tennisschool.

De Benthuizer Tennis Club (BTC), opgericht in 1970, is lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

Met een gezonde mix aan recreatie- en competitie-tennissers, zowel dames als heren, biedt BTC haar leden en sponsors een prettige, informele en competitief-sportieve sfeer. Onze 320 tennissers, waarvan 30% jeugdspelers uit Benthuizen en Zoetermeer, trekken meermaals per week naar onze terreinen aan de rand van Benthuizen voor de trainingen van onze tennisschool Allard Schaap (ASTS), of om vrij te tennissen.

Vijf verlichte kunstgras tennisterreinen, ondersteund door gouden clubsponsors, laten onze leden toe om zowel in de zomer als in de winter overdag en 's avonds te tennissen. Na de sport biedt het gezellige clubhuis de mogelijkheid om bij een hapje en een drankje na te praten en uitdagingen aan te nemen. Met de clubapp (via de KNLTB) kunnen onze leden immers snel en eenvoudig digitaal een tennisbaan reserveren en een tennismaatje vinden.

Naast een dynamische clubsfeer, staat BTC ook competitief sterk met succesvolle teams in

Heren Dubbel

Dames Dubbel

Gemengd Dubbel

8&9 competitie voor beginnende tennissers

Oranje Rood competitie voor beginnende jeugdspelers

Jeugdcompetitie

Onze tennisvereniging wordt al jaren gedreven door een grote groep vrijwilligers die het park onderhouden, de tennisbanen, het clubhuis en ook zorgen voor een vlekkeloze organisatie van activiteiten. 
Samen met sterke sponsors zorgen zij voor een regionale uitstraling van een financieel gezonde club die het tennisaanbod in onze regio meer  wil geven in een win-win voor bedrijven en bewoners.

    

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden