Nieuw schooljaar Plankier ingeluid vanuit de lucht

Zoetermeer - De zomervakantie is alweer voorbij en ook op basisschool IKC Het Plankier in de wijk de Leyens zijn we weer begonnen. Dit jaar werd onze eerste schooldag vastgelegd vanuit de lucht!

Vol nieuwe energie stonden de kinderen maandagochtend te trappelen om te beginnen aan het nieuwe schooljaar. Bij binnenkomst werden de kinderen opgefrist door de leerkrachten zodat iedereen fris het nieuwe jaar binnen kwam.

Dit jaar is de eerste schooldag op een bijzondere manier vastgelegd. Alle leerlingen en leerkrachten van de basisschool hadden zich verzameld op het schoolplein om hier op de foto te gaan. Dit was geen gewone foto, maar een foto die gemaakt werd door een heuse drone. De drone steeg op en heeft vanuit de lucht een aantal schitterende foto's en video's gemaakt.

Houd de website van de basisschool goed in de gaten voor de data van de komende peuter/kleuterochtenden. Mocht u eerder al een kijkje willen nemen, dan bent u uiteraard van harte welkom! U kunt contact opnemen via de mail plankier@opoz.nl of bel ons gerust op 079-3460047. Graag laten wij u de school zien en geven wij u een rondleiding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden