Zoetermeerse debuteert met kinderboek

Zoetermeer - Komende zaterdag verschijnt het kinderboekendebuut Miljonairskind van Ilona de Lange. Miljonairskind - Het geheim van het onderhuis is een spannend en hilarisch avontuur over een jongetje wiens ouders multimiljonair zijn, maar dat angstvallig geheimhouden...

Op 14 september zal het boek feestelijk worden gepresenteerd bij boekhandel Paagman in Den Haag.

Miljonairskind - Het geheim van het onderhuis gaat over Zilver. Zilver woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden huis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben zijn ouders jaren geleden de loterij gewonnen: ze zijn multimiljonair! Dat houden ze echter angstvallig geheim voor de buitenwereld. Onder hun doodgewone huis heeft de familie een ongelooflijke villa met een subtropisch zwemparadijs, een dierentuin en een achtbaan. Maar wat heb je daaraan als je het met niemand kunt delen? Zilver vertelt zijn geheim stiekem toch aan zijn beste vriend Lennon. Als ze ontdekken dat er een inbreker is, bedenken ze een plan om hem in de val te laten lopen.

Miljonairskind | Ilona de Lange | Illustraties: Micky Dirkzwager | ISBN 978 90 258 7802 3 | Vanaf 9 jaar | Verschenen | € 14,99
(actieprijs € 12,50 van september t/m november 2019)

Ilona de Lange (1980) werkt als communicatieadviseur en speelt al haar hele leven met taal. Ze is moeder van twee kinderen. Het hele gezin dacht mee over de inrichting van de geheime ondergrondse villa waarin hoofdpersoon Zilver woont.

Micky Dirkzwager (1998) volgt de opleiding illustratie aan de HKU. Eerder verscheen haar striproman-debuut Dat is dan jouw probleem. Daarnaast verschijnt in de krant Metro Micky ziet de stad, een tekenrubriek met een journalistiek karakter.

Op 14 september wordt Miljonairskind - Het geheim van het onderhuis feestelijk gepresenteerd bij boekhandel Paagman in Den Haag. Ilona de Lange vertelt en leest voor uit haar boek. Illustratrice Micky Dirkzwager maakt live tekeningen. Na afloop is er een signeersessie.

Boekhandel Paagman, Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Graag aanmelden voor de presentatie via: www.paagman.nl/miljonairskind

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden