Trainingscursus voor Klaverbladloop

Zoetermeer – Op 10 november vindt voor de 43e keer de Klaverbladloop plaats. Deze hardloopwedstrijd in Zoetermeer van 5, 10 of 15 km heeft de reputatie de gezelligste en best-georganiseerde loop van de regio te zijn, waarbij stroopwafels en erwtensoep een traditie zijn. Speciaal voor lopers die gericht willen trainen voor deze najaarsklassieker of voor beginners die de spanning van een hardloopwedstrijd wel eens willen ervaren, organiseert Ilion speciale event looptrainingen.

Hardlopen is populair

In Nederland zijn naar schatting 2,4 miljoen hardlopers en steeds vaker doen mensen mee aan hardloopevents. Ook in Zoetermeer is dit goed te merken. Bij de vorige editie van de Klaverbladloop deden maar liefst 1200 mensen mee aan deze wedstrijd.

Speciale eventtraining voor alle niveaus

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn beste beentje voor kan zetten bij de Klaverbladloop, organiseert Ilion een speciale eventtraining. De training is voor alle niveaus. Van de ervaren lopers die hun persoonlijke record willen verbreken tot mensen met helemaal geen loopervaring. Juist voor deze groep beginners, die benieuwd is naar de bijzondere ervaring van een hardloopwedstrijd, biedt Ilion speciale Start-to-Run groepen.

Ervaren en gediplomeerde trainers begeleiden de event training, zodat iedereen op zijn of haar niveau traint en uiteindelijk boven zichzelf uitstijgt. Of ambities kan bijstellen naar een haalbare doelstelling voor de Klaverbladloop.

Trainingsdetails

Voor slechts € 25 traint u tot het einde van het jaar bij één van de loopgroepen van Ilion. Deze speciale prijs is inclusief een startbewijs op één van de afstanden (5, 10 of 15 km) van de Klaverbladloop.

De event looptraining start op zaterdag 14 september om 09:00 uur bij Ilion, in het Van Tuyllsportpark aan de Van der Hagenstraat. Aanmelden kan via Ad Klok, sponsoring@ilion.nl of via 06-23293377.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden