Baanvervanging TV Buytenwegh

Zoetermeer - Tijdens de zomervakantie is het een drukte van jewelste geweest op het tennispark van TV Buytenwegh. Nadat begin dit jaar door de Algemene Ledenvergadering (ALV) unaniem besloten is tot de aanleg van nieuwe tennisbanen op basis van de gravel vervangende baansoort TopClay, is de projectuitvoering nu in volle gang. Eerst door het hete zomerweer en daarna door een natte tweede helft van de zomervakantie is enige vertraging in de planning opgelopen.

Gelukkig beschikt TV Buytenwegh ook over meerdere padelbanen waardoor de leden van TVB tijdens de aanleg van de nieuwe tennisbanen niet stil hebben hoeven zitten. Ondanks dat staan de leden te popelen om de nieuwe tennisbanen zo snel mogelijk in gebruik te nemen.

De feestelijke opening van de nieuwe banen is op zaterdag 31 augustus aanstaande in de namiddag gepland tijdens het jaarlijkse Classics toernooi dat op het tennispark wordt georganiseerd. Om tijdig alles gereed te krijgen moet er nog het nodige werk worden verzet. Leverancier Ton de Rooij en een groot aantal vrijwilligers van TV Buytenwegh zetten alle zeilen bij om dit voor elkaar te krijgen. Alle betrokkenen hebben er vertrouwen in dat in de laatste week van augustus de banen definitief speelklaar opgeleverd zullen worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden