Foto door Regio TV infothuis: Sonja en Elze genieten zichtbaar tijdens de scootmobieltocht door het Zoetermeerse groen.
Foto door Regio TV infothuis: Sonja en Elze genieten zichtbaar tijdens de scootmobieltocht door het Zoetermeerse groen. (Foto: Bert Houdijk)

Scootmobieltocht door Zoetermeers groen

Zoetermeer - Deze 2 deelneemster aan de scootmobieltocht op zondag 11 augustus lieten zich niet tegenhouden door een beetje wind of regen! Ze reden met veel plezier mee in de tocht die door Palet Welzijn en scootmobielspecialist Polanden werd georganiseerd.

In een lange bonte optocht vertrokken 15 deelnemers voor een mooie route van ca. 24 kilometer langs de Rottemeren. Voor de koffie met gebak, reserve accu's én een reserve scootmobiel was uiteraard gezorgd zodat niemand met panne zou blijven staan.

Een scootmobiel geeft heel veel bewegingsvrijheid maar lang niet iedereen durft het aan om alleen een wat langere tocht te maken. Zonde om ze alleen voor de boodschappen te gebruiken! De mooie fietsroutes in en rondom Zoetermeer zijn prima geschikt voor een tochtje met de scootmobiel en met een grote groep was er dubbel zoveel plezier.

De scootmobieltocht is een van de activiteiten van het Zomerpalet voor senioren dat Palet Welzijn organiseert gedurende de zomerperiode. Met de activiteiten van het Zomerpalet is er ook gedurende deze vakantieperiode een gevarieerd programma waarbij ouderen elkaar kunnen ontmoeten en erop uit kunnen met onder andere lezingen, dagtochten en workshops.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden